Ingatlan ajánló

Balatonfüreden eladó kis ház nagy területtel csodás nyugodt környezetben

Kódszám: #I101

Ár: ELADVA

Város: Balatonfüred

Alapterület: 153 m2
Telek terület: 6497 m2
Típus: ház
Épület szintjei: 2
Szoba: 2
Fűtés: padlófűtés, pellet
Tetőtér: beépített
Kilátás: Tamás-hegy
Kertkapcsolatos: gondozott
Pince: igen
Villany: igen, 3 fázis
Víz: 2 kút (41m és 47m
Úszómedence: igen
Épült: 2004

Pinenésre, nyugalomra, madárcsicsergésre vágyó vevőknek ajánlom Balatonfüreden ezt a Kéki-dűlőben található igényes, meleg otthont. 

A ház a Kéki-dűlő aszfaltozott útjáról közelíthető meg, rendezett környéken, szép házak szomszédságában található. A ház alapjai 1980-ban készültek, majd a jelenlegi tulajdonos 2004-ben az épületet teljes körűen felújította.

A házba lépve kis előszoba fogad, majd beépített veranda és nappali szoba cserépkályhával. Innen az ebédlőbe és a konyhába jutunk, ahol szintén található egy cserépkályha. A nappaliból egy hangulatos télikerten át jutunk a hátsó kertbe. A hálószoba néhány lépcsővel érhető el a tetőtérben.

A ház fűtése elektromos padlófűtéssel, radiátoros pelletkályhával és 2db cserépkályhával teljes körűen megoldott. 

A vizet a területen található kiváló minőségű 2 db bővízű fúrt kút biztosítja. 

A kertben hangulatosan kialakított, fedéssel ellátott úszómedence, szalonnázó hely, napozóterasz található. A gondozott területen szépen művelt szőlő és számos gyümölcsfa van, továbbá egy veteményeskert is helyet kapott. 

Külön faházban találhatóak a kert gondozásához szükséges eszközök és a fűnyírótraktor. A személygépkocsi tárolására egy kétállásos garázs épült, aminek egyik fele jelenleg kis műhelyként "üzemel". Az eredeti boltíves pincéhez a házon kívül vezet az út, itt kapott helyet a szolárrendszer víztárolója, illetve a kertből származó gyümölcsök és zöldségek tárolására is tökéletesen alkalmas ez a helyiség. 

A tulajdonosok külföldiek, értékesítés esetén sok bútor és eszköz is maradhatna. 

Kostyik Éva

Kostyik Éva
Kapcsolat: + 36-20 / 264-0777

Kérem forduljon hozzám telefonon vagy az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolat