Keresési megbízás

Tudja, hogy milyen ingatlant / hajót szeretne, de sem ideje, sem megfelelő helyismerete nincs annak felkutatására?

Megkeresem az igényeinek megfelelő ingatlant / hajót pontosan úgy, mintha saját magamnak keresnék. A keresési megbízás lényege, hogy a pontos igények tudatában én dolgozom Ön helyett és keresem meg a legideálisabb ingatlant /hajót. Azt, amit magamnak is szívesen megvennék, ami minden paraméterében megfelel elképzeléseinek. Egy ilyen megbízással mindketten időt és energiát takarítunk meg. Kihagyjuk a felesleges köröket, mert nem kell végigjárni több tucat ingatlant /hajót ahhoz, hogy megtaláljuk az igazit. 

Felkutatom azokat az ingatlanokat / hajókat, amelyek másoknak meg sem jelennek!

- adódhat ez abból, hogy a tulajdonos teljes diszkrécióval szeretne továbbadni tulajdonán, így az semmilyen portálra nem kerülhet ki. Ebben az esetben csak a kapcsolati tőke segíthet

- adódhat abból is, hogy a tulajdonos egy árva "eladó" tábla kifüggesztésén kívül más energiát nem fektet az eladásba.

- egy célzott személyes megszólításnak köszönhetően még olyan ingatlan/hajó is eladóvá válhat, ahol a tulajdonos nem is tudja, hogy szívesen eladná tulajdonát :-)

Végrehajtás alatt álló ingatlan keresésénél is a legcélravezetőbb módszer az előzetes, pontos igényfelmérés. Ennek tudatában még hónapok, akár egy fél év is eltelhet, amíg a kívánt ingatlan megjelenik a piacon – ilyenkor azonban lépni kell és licitálni. Befektetőknek kifejezetten javaslom, hiszen a piaci ár 50-70%-ért jutathat ingatlanhoz / hajóhoz.

Kérem, hogy töltse ki az alábbi keresési megbízást. Ezt követően a személyes találkozó alkalmával sor kerül a pontos igényfelmérésre is.

Kapcsolat